Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Kerstviering

Wijk 5 gaat voor ons weer een sfeervolle avond organiseren. 

Kerst

Traditioneel hebben we het jaar afgesloten met de kerstviering. Het was weer een sfeervolle en gezellige avond m.m.v. Hessel Keizer en het Jeugdorkest van Muziekvereniging Vriendschap.

Jaarvergadering

Op de jaarvergadering zal de jubileumcommissie bekijken wie het KLAVERTJE 4 het mooist in BLOEI heeft. Na de pauze is er een fotopresentatie van het afgelopen jaar.

Algemene ledenvergadering

Tijdens de ledenvergadering van Vrouwen Actief Oene werden 7 jubilarissen gehuldigd. Frederiek van 't Einde en Ali Kemp 50 jaar, Lies Dul en Jannie ter Weele 40 jaar, Reinie Vijge 25 jaar, Dikkie Huiskamp en Wilma Lubbinge (ontbreekt op de …

Algemene ledenvergadering Meer lezen »

Duo Een en Ander

Erik en Anita hebben samen een leuke muzikale cabaretvoorstelling samengesteld waarbij de lachspieren weer eens heerlijk gebruikt kunnen worden.

Duo Een en Ander

Wat hebben we genoten van het optreden van Duo Een en Ander. Het was een superleuke muzikale cabaretvoorstelling waarbij de lachspieren weer eens heerlijk gebruikt konden worden.

Lezing over gebruik van kruiden / Marry Foelkel

Leven van en met de natuur is voor haar een ‘way of life’… Het wordt een avond vol met informatie over de betekenis van kruiden voor ons welbevinden en praktische tips. Marry gebruikt meestal kruiden uit haar directe omgeving.

Lezing Marry Foelkel

Afgelopen maandag gaf Marry Foelkel een lezing over de planten en kruiden uit onze eigen omgeving en over de effecten die zij kunnen hebben op ons lichaam en onze geest.