Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Filmavond

Na een drukke Koefeestweek was het gisteravond tijd voor een beetje ontspanning. Met de film "De Beentjes van Sint Hildegard" is dat goed gelukt.

Verrassingsavond Wijk 2

Wijk 2 had Wilhelmien Bomhof uitgenodigd met haar solovoorstelling: Hoedenpraat Plateau. Daarin vertelt zij op een humoristische manier de betekenis van symbolische hoeden. Het laat de verschillende manieren van denken zien, daarbij ondersteund met bekende liedjes die meegezongen konden worden. …

Verrassingsavond Wijk 2 Meer lezen »

Kerst

Wijk 4 gaat voor ons weer een sfeervolle avond organiseren.

Kerstviering

We kunnen weer terugkijken op een gezellig samenzijn tijdens de door wijk 4 verzorgde sfeervolle, winterse kerstviering. onze kerstviering.

Jaarvergadering

Na de pauze zal Marjorie van Bussel over haar ervaringenvertellen als trouwambtenaar van de burgerlijke stand.

Ledenavond

Marsmannetje op de fiets / lezing Gerda Marsman hakte de knoop door, zei haar baan op,verkocht haar huis en stapte op de fiets… op zoek naaravontuur, het onbekende, natuur, bijzondere mensen….Een boeiende, inspirerende lezing!

Marsmannetje op de fiets

Dagen lang alleen op haar sportieve fiets volgepakt met een tentje, pannetjes, setje kleding, fototoestel en vooral water en wat havermout fietste ze vele kilometers vertrouwend op haar kaart en kompas. Afgelopen maandagavond vertelde Gerda op humoristische wijze over haar …

Marsmannetje op de fiets Meer lezen »